Trägolv - Allt matnyttigt beträffande Trägolv


Trägolv i Växjö

Det finns totalt 5 golvbutiker i Växjö där du kan titta på vackra trägolv och flera av dessa golvföretag har mycket erfarenhet av riktiga trägolv. Ibland är svårt att hitta det där trägolvet som ni vill ha i Växjö och dessutom kan priserna på trägolv variera ganska mycket. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon golvläggare eller golvslipare som är experter på trägolv och vet vilka sorters golv som passar hos dig. Information och betyg om de som arbetar med trägolven i Växjö kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Växjö finns många som jobbar med trägolv är det bra att besöka flera av dem eller kolla på internet gällande pris, vilka trägolv de har och kan hjälp dig med att lägga golvet. Ifall du kontaktar någon när du vill köpa trägolv bör du veta vad du vill ha för trägolvstyp, vilken storlek rummet har och hur rummet ska användas. En hel del information om Trägolv kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som tillverkar eller säljer Trägolv.
Enklast att komma i kontakt med någon som säljer trägolv i Växjö är att välja någon av trägolvaffärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvföretag inom trägolv i Växjö


Städbolaget

Smedjegatan 37

352 46 Växjö


BBM Golv & Bad AB

Verkstadsgatan 10

352 46 Växjö


Colorama / Ekströms Färghus AB

Smedjegatan 24

352 46 Växjö


Jks Golv i Växjö AB

Mörners Väg 112

352 46 Växjö


IB-Städ AB

Smedjegatan 37

352 46 Växjö