Trägolv - Allt matnyttigt beträffande Trägolv


Trägolv i Uppsala

Det finns totalt 9 golvbutiker i Uppsala där du kan titta på vackra trägolv och flera av dessa golvföretag har mycket erfarenhet av riktiga trägolv. Ibland är svårt att hitta det där trägolvet som ni vill ha i Uppsala och dessutom kan priserna på trägolv variera ganska mycket. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon golvläggare eller golvslipare som är experter på trägolv och vet vilka sorters golv som passar hos dig. Information och betyg om de som arbetar med trägolven i Uppsala kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Uppsala finns många som jobbar med trägolv är det bra att besöka flera av dem eller kolla på internet gällande pris, vilka trägolv de har och kan hjälp dig med att lägga golvet. Ifall du kontaktar någon när du vill köpa trägolv bör du veta vad du vill ha för trägolvstyp, vilken storlek rummet har och hur rummet ska användas. En hel del information om Trägolv kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som tillverkar eller säljer Trägolv.
Enklast att komma i kontakt med någon som säljer trägolv i Uppsala är att välja någon av trägolvaffärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvföretag inom trägolv i Uppsala


UPPFIXAT

Berthågavägen 10B

752 60 Uppsala


Ssk Golv AB

Sylveniusgatan 3

754 50 Uppsala


HYR-LUND

Björkgatan 4

753 28 Uppsala


Ren Jämt i Uppsala AB

Söderforsgatan 11

752 28 Uppsala


Golv Finish AB

Märstagatan 12

753 23 Uppsala


Fler inom trägolv i Uppsala


2 Snickare

Verkstadsgatan 2

753 23 Uppsala


CI Patina Golv

Ärna Gård

755 94 Uppsala


Svartbäckens Bygg

Vikingagatan 23

753 34 Uppsala


M2ytskikt

Hållnäsgatan 13

752 28 Uppsala