Trägolv - Allt matnyttigt beträffande Trägolv


Trägolv i Luleå

Det finns totalt 7 golvbutiker i Luleå där du kan titta på vackra trägolv och flera av dessa golvföretag har mycket erfarenhet av riktiga trägolv. Ibland är svårt att hitta det där trägolvet som ni vill ha i Luleå och dessutom kan priserna på trägolv variera ganska mycket. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon golvläggare eller golvslipare som är experter på trägolv och vet vilka sorters golv som passar hos dig. Information och betyg om de som arbetar med trägolven i Luleå kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Luleå finns många som jobbar med trägolv är det bra att besöka flera av dem eller kolla på internet gällande pris, vilka trägolv de har och kan hjälp dig med att lägga golvet. Ifall du kontaktar någon när du vill köpa trägolv bör du veta vad du vill ha för trägolvstyp, vilken storlek rummet har och hur rummet ska användas. En hel del information om Trägolv kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som tillverkar eller säljer Trägolv.
Enklast att komma i kontakt med någon som säljer trägolv i Luleå är att välja någon av trägolvaffärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvföretag inom trägolv i Luleå


Kallax Kakelbod

Öströmsvägen 4B

975 95 Luleå


Bergström & Forsberg Golv City AB

Bergnäsvägen 52

972 53 Luleå


Golvläggarna i Luleå AB

Betongvägen 32

973 45 Luleå


Colorama/Hellgrens Färghus AB

Hummergatan 5

973 34 Luleå


Isakssons Bygg AB

Kvartermästargatan 19

976 31 Luleå


Fler inom trägolv i Luleå


Nordsjö Idé & Design

Spantgatan 2

973 46 Luleå


Happy Homes

Spantgatan 16

973 46 Luleå