Trägolv - Allt matnyttigt beträffande Trägolv


Trägolv i Järfälla

Det finns totalt 5 golvbutiker i Järfälla där du kan titta på vackra trägolv och flera av dessa golvföretag har mycket erfarenhet av riktiga trägolv. Ibland är svårt att hitta det där trägolvet som ni vill ha i Järfälla och dessutom kan priserna på trägolv variera ganska mycket. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon golvläggare eller golvslipare som är experter på trägolv och vet vilka sorters golv som passar hos dig. Information och betyg om de som arbetar med trägolven i Järfälla kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Järfälla finns många som jobbar med trägolv är det bra att besöka flera av dem eller kolla på internet gällande pris, vilka trägolv de har och kan hjälp dig med att lägga golvet. Ifall du kontaktar någon när du vill köpa trägolv bör du veta vad du vill ha för trägolvstyp, vilken storlek rummet har och hur rummet ska användas. En hel del information om Trägolv kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som tillverkar eller säljer Trägolv.
Enklast att komma i kontakt med någon som säljer trägolv i Järfälla är att välja någon av trägolvaffärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvföretag inom trägolv i Järfälla


Ekens Golv AB

Spjutvägen 10

175 61 Järfälla


Golvoslip

Monsunvägen 7

177 70 Järfälla


Sigtuna Golv & Kakel AB

Skarprättarvägen 12B

176 77 Järfälla


Matt-Jacob Idé & Design

Nettovägen 1

175 41 Järfälla


Golvmästarna i Järfälla AB

Slöjdvägen 7

177 59 Järfälla