Trägolv - Allt matnyttigt beträffande Trägolv


Trägolv i Helsingborg

Det finns totalt 9 golvbutiker i Helsingborg där du kan titta på vackra trägolv och flera av dessa golvföretag har mycket erfarenhet av riktiga trägolv. Ibland är svårt att hitta det där trägolvet som ni vill ha i Helsingborg och dessutom kan priserna på trägolv variera ganska mycket. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon golvläggare eller golvslipare som är experter på trägolv och vet vilka sorters golv som passar hos dig. Information och betyg om de som arbetar med trägolven i Helsingborg kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Helsingborg finns många som jobbar med trägolv är det bra att besöka flera av dem eller kolla på internet gällande pris, vilka trägolv de har och kan hjälp dig med att lägga golvet. Ifall du kontaktar någon när du vill köpa trägolv bör du veta vad du vill ha för trägolvstyp, vilken storlek rummet har och hur rummet ska användas. En hel del information om Trägolv kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som tillverkar eller säljer Trägolv.
Enklast att komma i kontakt med någon som säljer trägolv i Helsingborg är att välja någon av trägolvaffärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvföretag inom trägolv i Helsingborg


Städax Fönsterputsning AB

Viktoriagatan 6

252 29 Helsingborg


P-G's Golvslipning AB

Västergårdsgatan 51

256 64 Helsingborg


Bergåse Färg Vägg Golv AB

Landskronavägen 26

252 32 Helsingborg


BBM Golv & Kakel AB

Ekslingan 10

254 67 Helsingborg


Christianssons Golvslipning AB

Örnsköldsviksgatan 8

252 50 Helsingborg


Fler inom trägolv i Helsingborg


Sandéns Golv

Florettgatan 27D

254 67 Helsingborg


Interiörgolv i Helsingborg AB

Ängelholmsvägen 23

254 53 Helsingborg


Städkedjan Sverige AB

Viktoriagatan 6

252 29 Helsingborg


Golv & Markiscenter

Ängelholmsvägen 32

254 42 Helsingborg