Trägolv - Allt matnyttigt beträffande Trägolv


Trägolv i Göteborg

Det finns totalt 9 golvbutiker i Göteborg där du kan titta på vackra trägolv och flera av dessa golvföretag har mycket erfarenhet av riktiga trägolv. Ibland är svårt att hitta det där trägolvet som ni vill ha i Göteborg och dessutom kan priserna på trägolv variera ganska mycket. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon golvläggare eller golvslipare som är experter på trägolv och vet vilka sorters golv som passar hos dig. Information och betyg om de som arbetar med trägolven i Göteborg kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Göteborg finns många som jobbar med trägolv är det bra att besöka flera av dem eller kolla på internet gällande pris, vilka trägolv de har och kan hjälp dig med att lägga golvet. Ifall du kontaktar någon när du vill köpa trägolv bör du veta vad du vill ha för trägolvstyp, vilken storlek rummet har och hur rummet ska användas. En hel del information om Trägolv kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som tillverkar eller säljer Trägolv.
Enklast att komma i kontakt med någon som säljer trägolv i Göteborg är att välja någon av trägolvaffärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvföretag inom trägolv i Göteborg


KS Golvslip

Fjällgatan 3E

413 17 Göteborg


Flügger färg

Ringögatan 14

417 07 Göteborg


Ita Bygg & Golv AB

Skaragatan 9C

415 01 Göteborg


Scandic Bambu

Kärrlyckegatan 18

418 78 Göteborg


Colorama

Danska Vägen 96

416 59 Göteborg


Fler inom trägolv i Göteborg


Golv & Mattvaruhuset AB

Grafiska Vägen 20

412 63 Göteborg


Ebeco AB

Lärjeågatan 11

415 25 Göteborg


Kasthall Mattor & Golv AB

Kungsgatan 17

411 19 Göteborg


Kungsstens Byggmaterial & Hantverkare

Fotögatan 10

414 74 Göteborg