Trägolv - Allt matnyttigt beträffande Trägolv


Trägolv i Bromma

Det finns totalt 5 golvbutiker i Bromma där du kan titta på vackra trägolv och flera av dessa golvföretag har mycket erfarenhet av riktiga trägolv. Ibland är svårt att hitta det där trägolvet som ni vill ha i Bromma och dessutom kan priserna på trägolv variera ganska mycket. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon golvläggare eller golvslipare som är experter på trägolv och vet vilka sorters golv som passar hos dig. Information och betyg om de som arbetar med trägolven i Bromma kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Bromma finns många som jobbar med trägolv är det bra att besöka flera av dem eller kolla på internet gällande pris, vilka trägolv de har och kan hjälp dig med att lägga golvet. Ifall du kontaktar någon när du vill köpa trägolv bör du veta vad du vill ha för trägolvstyp, vilken storlek rummet har och hur rummet ska användas. En hel del information om Trägolv kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som tillverkar eller säljer Trägolv.
Enklast att komma i kontakt med någon som säljer trägolv i Bromma är att välja någon av trägolvaffärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvföretag inom trägolv i Bromma


BAUHAUS & Co

Bryggerivägen 12D

168 67 Bromma


Inreda Mattvaruhuset

Ulvsundavägen 154

168 67 Bromma


LK Systems AB

Johannesfredsvägen 7

168 69 Bromma


Lt-Golv

Ulvsundavägen 106C

168 67 Bromma


Fröberg Lack & Lim i Bromma AB

Masugnsvägen 30

168 67 Bromma