Trägolv - Allt matnyttigt beträffande Trägolv


Trägolv i Borås

Det finns totalt 5 golvbutiker i Borås där du kan titta på vackra trägolv och flera av dessa golvföretag har mycket erfarenhet av riktiga trägolv. Ibland är svårt att hitta det där trägolvet som ni vill ha i Borås och dessutom kan priserna på trägolv variera ganska mycket. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon golvläggare eller golvslipare som är experter på trägolv och vet vilka sorters golv som passar hos dig. Information och betyg om de som arbetar med trägolven i Borås kan man oftast hitta via nätet.


Då det i Borås finns många som jobbar med trägolv är det bra att besöka flera av dem eller kolla på internet gällande pris, vilka trägolv de har och kan hjälp dig med att lägga golvet. Ifall du kontaktar någon när du vill köpa trägolv bör du veta vad du vill ha för trägolvstyp, vilken storlek rummet har och hur rummet ska användas. En hel del information om Trägolv kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som tillverkar eller säljer Trägolv.
Enklast att komma i kontakt med någon som säljer trägolv i Borås är att välja någon av trägolvaffärerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla golvföretag inom trägolv i Borås


George Andersson Golv AB

Varbergsvägen 48

504 30 Borås


Colorama/Måleriman AB

Kilsundsgatan 7

504 68 Borås


Städkedjan Sverige AB

Södra Kyrkogatan 28

503 34 Borås


Golvteknik Samco Ab

Brahegatan 5

506 35 Borås


Plastelektro Värmesystem Stig Larsson AB

Getängsvägen 6

504 68 Borås